Riedel vinglas giver en god vinoplevelse

Riedel glas fra Riedel kan give dig den ultimative vinoplevelse

Det hele handler om at skabe en bedre oplevelse for dig og dine gæster. Det handler om at skabe en forbedret vinsmag med god stil. Til dette formål kan du med fordel benytte vinglas fra Riedel, da de i sandhed giver dig et værktøj, der kan give dig de bedste vinoplevelser.

Riedel laver rigtig mange forskellige typer af glas, hvor Riedel Champagneglas og Riedel rødvinsglas bare er nogle af dem. De har ligeledes en række forskellige kollektioner som fx Riedel Superleggero, Riedel Vinum og Riedel Fatto A Mano. Du kan købe hele kollektionen her.

Ydermere tilbyder Riedel også en række enestående og meget flotte vinkarafler, der virker sætter prikken og i’et. En Riedel karaffel er et sandt mesterværk inden for glaskunsten. Riedel karafler er mundblæste og håndlavede, hvilket er meget imponerende i sig selv – samtidig giver disse vinkarafler en helt unik vinoplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *