Zalto glazen en Zalto

Zalto glazen en Zalto

Heb je net je eetkamer gerenoveerd? Ben je bezig met het inrichten van de eetkamer?

Elk glas ziet er het best uit in de context – Zalto glaswerk

De Oostenrijkse glasproducent Zalto heeft zijn wortels in de tradities van de Venetiaanse glasblazer, die gedurende vele jaren tot in de perfectie zijn ontwikkeld. De Zalto glazen is mondgeblazen en met de hand gemaakt van het zuiverste kristal.

Zalto Denkart’s glaskunst omvat een hele verzameling verschillende glazen – van Zalto Bourgogne glas tot Zalto bordeaux glas tot Zalto Universal glas. Dus een bril voor elke kwestie. En dat is ook een belangrijk punt: het zou het beste bij elkaar moeten passen. Elk detail moet samen een eenheid vormen. Er zou een verbinding in je eetkamer moeten zijn.

Het gaat over smaak. Het gaat erom dat alles bij elkaar hangt en goed samenwerkt. Onthoud: een bril is als een schoen – ze vertellen wie je bent.

Zalto glaswerk

Zalto glazen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *