Min bedste julegave – Zalto glas

Zalto glas, vinglas gave og store rødvinsglas

Jeg vil gerne berette om min bedste julegave. Først en lille introduktion til hvem jeg er: Jeg er en inkarneret vinelsker. Jeg har arbejdet som sommeliers i del år nu, og jeg har arbejdet på en del forskellige vingårde både i Frankrig og Italien. Jeg har altid været meget begejstret for særligt lidt kraftige italienske og franske vine. Og nu til historien:

Vi er et par år tilbage i tiden, hvor jeg havde ønsket mig nyt ’vin-udstyr’. Jeg havde ønsket mig nye vinglas af mærket Zalto. Glæden var stor, da pakken blev pakket om, og mine nye Zalto glas kom til syne. Flotte, lette, tynde og utrolig elegante. Et særsyn og en helt enestående følelse i hånden. Jeg kunne tydeligt mærke, at resten af familien var ret imponeret og måske en ’lille’ smule jaloux, da et af vin glassene gik på omgang, så alle kunne prøve at holde glasset. Oplevelsen blev for alvor god, da jeg hældte en god Amarone ned i Bourgogneglasset. Til historien hører, at jeg fik 6 Zalto Bourgogne glas, som efter min mening er de bedste vinglas, du kan få. De er utrolig store, lette, og der kan næsten være en liter vin i glasset. Det er altså enormt imponerende, og en fryd for enhver vinelsker. Store vinglas kan noget helt specielt, da de virkelig formår at fremkalde den bedste smag i vinen. 

Jeg har hørt, at også Zalto universal glasset er et virkelig godt glas. Særligt til Rieslingvine. Det må jeg prøve, hvis der engang er Zalto glas tilbud. Om det er hos Bichel Zalto glassene skal købes eller hos Glassware.dk, det tør jeg ikke at sige, men jeg ved bare, at de begge tilbyder hurtig levering og køb over nettet. 

Jeg kan i hvert fald kun sige, at jeg har fået nogle meget bedre vinoplevelser med mine Zalto glas. De gør virkelig en forskel.  Man kan tydeligt mærke, at det giver en hel anden dybde, når man drikker vinen af Zalto vinglas.

Rigtig god fornøjelse med glassene fra Zalto Denk’art og SKÅL ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *